رادیو فردا:مراسم سومین روز درگذشت هدی صابر، زندانی ملی-مذهبی که در پی اعتصاب غذا جان باخت، روز پنجشنبه در مسجد اعظم قلهک و در کمند نیروهای امنیتی برگزار شد.
برپایه گزارشهای رسیده به رادیو فردا، نیروهای امنیتی، بسیج و لباس شخصیها در محدوده خیابان یخچال و مسجد اعظم قلهک به وفور دیده میشدند و داخل مسجد نیز این نیروها با چندین دوربین از شرکتکنندگان در مراسم ترحیم هدی صابر فیلم میگرفتند.
به گفته شماری از کسانی که در مراسم یادبود هدی صابر شرکت کرده بودند، نیروهای امنیتی از برگزارکنندگان تعهد گرفتند که سخنی از «شهادت» یا «زندان» در این مراسم به میان نیاید.
با این حال یکی از کسانی که در مسجد اعظم قلهک جهت آزادی زندانیان سیاسی خواستار صلوات جمعیت شده بود، بلافاصله از سوی نیروهای امنیتی دستگیر شد.
در این مراسم فرزند هدی صابر متن کوتاهی قرائت کرد و خواستار صلوات جمع برای روح پدر «شهید» خود شد؛ حسین شاه حسینی، از کهنهکاران جبهه ملی، نیز در این مراسم سخنرانی کرد.
در مراسم یادبود هدی صابر از جمله فعالان ملی-مذهبی،اعضای نهضت آزادی، جبهه مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب، تحکیم وحدت و دانشجویان حضور داشتند.
در این میان میتوان به چهرههایی نظیر حبیبالله پیمان، محمد رضا خاتمی، هاشم آقاجری، محسن امینزاده، احمد منتظری، عبدالله نوری، محمد نوریزاد، هاشم صباغیان، تقی رحمانی، محمد توسلی، محسن آرمین، مرتضی الویری، خسرو سیف، خانواده آیت الله طالقانی و خانواده علی شریعتی، اشاره کرد که در یادبود هدی صابر شرکت کرده بودند.
روز چهارشنبه نیز فیروزه صابر خواهر هدی صابر مراسمی در خانه خود به یاد برادرش مراسمی برگزار کرد اما مهمانانی به آنجا رفتند که کسی از آنها دعوت نکرده بود.
برپایه گزارشهای رسیده به رادیو فردا، ماموران امنیتی روز چهارشنبه از عزادارانی که در خانه فیروزه صابر بودند خواستند که خانه را هر چه زودتر ترک کنند و از آنها عکس و فیلم میگرفتند.
هدی صابر، روزنامهنگار و فعال سیاسی ملی مذهبی، پس از آن که هاله سحابی در پی حمله نیروهای امنیتی به مراسم تشییع جنازه پدرش، عزت الله سحابی دچار حمله قلبی شد، اعتصاب غذا کرد.
او پس از چند روز اعتصاب غذا در حالیکه دردی در سینه احساس میکرد با تاخیر به بیمارستان برده شد و در بیمارستان به دلیل حمله قلبی درگذشت.
۶۴ زندانی سیاسی همبند با هدی صابر شهادت دادهاند که ماموران زندان در رسیدگی به هدی صابر اهمال کردهاند و حتی او را پیش از اعزام به بیمارستان ضرب و شتم کردهاند.
در حالیکه برخی سازمانهای بینالمللی فعال در حوزه حقوق بشر، جمهوری اسلامی را مسئول مرگ هدی صابر خواندهاند، ۱۰ نماینده مجلس شورای اسلامی نیز خواستار تحقیق و بررسی دستگاه قضایی درباره مرگ هدی صابر شدهاند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر