شهریور ۰۹، ۱۳۸۸

اعلام نظر پزشکی قانونی درباره علت مرگ محسن روح الامینی

رادیو فردا

به گزارش‌های رسيده از منابع موثق در تهران، پزشکی قانونی ايران، علت مرگ محسن روح الامينی را اصابت جسم سخت اعلام کرده و رسما ابتلای او را به بيماری مننژيت، نفی کرده است.

يک منبع آگاه در گفتگو با خبرگزاری نیمه رسمی مهر گفت: «کميسيون پزشکی قانونی کشور در تاريخ ۲۵ مرداد ماه نتيجه نهايی و نظريه رسمی خود در باره علت فوت محسن روح الامينی را به مراجع قانونی و طرفين ذيربط ارائه نموده است.»

وی افزود: «بر اساس اين گزارش ، مرگ ناشی از استرس های فيزيکی ، شرايط بد نگهداری ، ضربات متعدد و نيز اصابت جسم سخت عنوان شده و قويا ابتلای آن مرحوم و فوت به علت بيماری و مننژيت نفی شده است.»

ادامه ...

شهریور ۰۵، ۱۳۸۸

فراخوان حقوقدانان ایتالیایی بر علیه سرکوب خشن در ایران

ما حقوقدانان ایتالیایی پشتیبانی و همدردی عمیق خود را با مردم ایران در ارتباط با سرکوب خشن، دستگیری ها و تهدیدها که از طرف دولت و نیروهای سرکوبگر مورد حمایت اش، بعد از انتخابات بیست و دو خرداد انجام گرفته، اعلام می داریم. 

شهریور ۰۱، ۱۳۸۸

فراخوان به تجمع در برابر سازمان ملل متحد
از شما دعوت میکنیم:
برای دفاع از حقوق و حرمت مردم ایران
برای رساندن فریاد دادخواهی مردم ایران به جهانیان
برای آزادی زندانیان سیاسی
در دمونستراسیون بزرگ ایرانیان مقیم امریکا وسایرکشورها در برابر ساختمان سازمان ملل متحد شرکت نمائیم!

مرداد ۲۹، ۱۳۸۸

***
مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران
عصر روز چهارشنبه ‌28 مرداد 1388، آقاي بروجردي پس از گذراندن حدود 9 ماه از دوره 10 ساله حبس در تبعيد، به طور ناگهاني از زندان مركزي يزد به زندان اوين انتقال يافت. بنابر اعلام شاهدان عيني، اين امر تحت تدابير شديد امنيتي انجام شد.
این روحانی ناراضی که حدود سه سال است در زندان به سر می برد، دچار مشکلات روحی و جسمی متعددی شده است، منابع مطلع عنوان میدارند علاوه بر پیگیریهای مستمر خانواده ایشان، آلودگی بالای آب آشامیدنی زندان یزد در کنار عارضه های قلبی و کلیوی ایشان و فقدان امکانات پزشکی مورد نیاز نیز می تواند از دلایل این انتقال باشد.
لازم به ذكر است از روز 15 ارديبهشت ماه سال جاری بعد از انتشار نامه سرگشاده اين زندانی عقیدتی به دبير كل سازمان ملل متحد مبني بر نامشروع دانستن حكومت فعلي ايران و درخواست كمك بين المللي جهت برگزاري رفراندوم آزاد، وی را به بند انفرادي زندان یزد منتقل و تحت انواع فشارهای روحی و روانی قرار دادند، نامبرده در اعتراض به این رویه حدود يك ماه را نيز در اعتصاب غذا به سر برد و چند نوبت نیز در درمانگاه زندان بستری شد.

مرداد ۲۵، ۱۳۸۸


قتل پیشوای دینی مخالف تز « دیانت ما عین سیاست ماست » در هفت سال قبل، زنگ خطری برای تاریخ بود که استبداد مذهبی به اوج خود رسیده و چنانچه علاج می شد به خفقان بعد از انتخابات منجر نمی گشت و امروز نیز اگر چاره دیکتاتوری اسلامی نشود، وقایع وخیم و فجیعی گریبانگیر ملت مظلوم خواهد شد. کشتن یک رهبر مذهبی معارض با حکومت مدعی جمهوریت و اسلامیت، لکه ننگ ماندگاری در بستر تقویم ایران زمین است، که با هیچ عذر و فریبی، زدوده نمی گردد تا افشای کامل و جامع ماهیت ضد بشری نظام حاکم گردد.
***
سروده هائي از ارادتمندان مرجع مقتول
***
ناله از طور به تین گشت و به این صحن آمد
هفت سالست که بر اهل حرم، تیر آمد
به کدامین شررم ناله کنم؟ زجر آمد
ای که فرزند حسینی، ز چه رو، فقد آمد
شرح آن آیه سلطان، ز سما، خیر آمد
مادرت فاطمه گفتا که مخور غصه، تو را یار آمد
منجی مرغک بی آب و غذا، باز آمد

مرداد ۲۴، ۱۳۸۸

سروده ای از دکتر محمود ضیائی
***
همه درد و غم و اندوه، که بر ملت ایران بودی
چه چراغی، که همه شهر به این مُلک، تباهی بودی
به کدامین دل شادی، اشکها، رود به رخسار، نمایان بودی
جمکران، حقه و دکان و ستم خانه ی ملا بودی
همه جا، نام ز مهدی، اسفا، منزل ظالم بودی
مهدوی، عدل بیارد به حقیقت، بکُشد حاکم را
دولت حق بکُنید ظاهر و از جا بکَنید غاصب را
انقلابی که به ملت، خفقان داد و مرض
زیر نامش، جیبها دوخته صد بار به امیال و غرض
می کشم آه ز عمامه که نعلین به پا کرده مغول
این عبا، زجر به میهن دهد و دور کند آب ز پُل
به درآ، منجی موعود، که نایب، زده جار و همه جا
آبرو برد و نمک خورد و بنا کنده ز جا
تا به کی صبر کنی، مملکت و مکتب تو، شد به فنا
اثر از شیعه نماند و همگی سوی بلا

مرداد ۲۱، ۱۳۸۸

عفو بین‌الملل خواستار گسیل ناظران بین‌المللی به ایران شد

سازمان عفو بین‌الملل از مقامات جمهوری اسلامی خواست تا به ناظران بین‌المللی اجازه دهند، بر محاکمات بازداشت‌شدگان ناآرامی‌های پس از انتخابات ریاست‌جمهوری در ایران نظارت کنند.

مرداد ۱۹، ۱۳۸۸

شیرین عبادی خواستار برگزاری انتخابات مجدد تحت نظارت سازمان ملل در ایران شد
***
برنده ایرانی جایزه صلح نوبل از دولت جمهوری اسلامی خواست «به صدای مردم گوش داده» و همه کسانی را که در جریان رویدادهای اخیر بازداشت شده‌اند، آزاد کرده و انتخابات ریاست جمهوری را مجدداً و تحت نظارت سازمان ملل برگزار کند. شیرین عبادی که به کره جنوبی سفر کرده است، روز یکشنبه در سئول به خبرگزاری «آسوشیتدپرس» گفته است: شماری از زندانیان زیر شکنجه ماموران انتظامی در زندان جان باخته‌اند و حتی در یک زندان، دولت به بازجویان اجازه شکنجه زندانیان را داده است.

مرداد ۱۵، ۱۳۸۸

اعتراض مجدد اتحادیه اروپا به اعدام‌های گروهی در ایران

اتحادیه اروپا بامداد روز پنج‌شنبه (۶ اوت، ۱۵ مرداد) با صدور بیانیه‌ای بار دیگر اعمال مجازات اعدام در جمهوری اسلامی را محکوم کرد. بیانیه، با اشاره به اعدام ۲۴ نفر در کرج، اعدام‌های گروهی را مورد اعتراض قرار داده است.

مرداد ۱۳، ۱۳۸۸

حمایت برندگان جایزه نوبل از اعتراضات مردمی در ایران
الی ویزل، برنده‌ی جایزه‌ی صلح نوبل، به همراه ۴۴ برنده‌ی جایزه‌ی نوبل دیگر حمایت خود را از مخالفان دولت ایران، از جمله همتای ایرانی خود، شیرین عبادی اعلام داشتند. آنها خطاب به مردم ایران گفتند: «امیدتان را از دست ندهید!»

مرداد ۱۰، ۱۳۸۸

-سال 1357: آغاز فعاليتهاي ديني و ارائه خدمات مذهبي، ‌پس از ورود به كسوت روحانيت.
-از سال 1374: بارها بازداشت، زندان، شكنجه و همچنين انواع تهديد، اهانت، ترور شخصيت و آزارهاي دائمي.
-از شانزدهم مهرماه 1385: تقريبا دو سال و ده ماه حبس. معادل 34 ماه، 147 هفته و 1030 روز بازداشت غير انساني، بدون مرخصي و محروم از كليه حقوق انساني و قضائي.
-حدود 300 روز انفرادي، معادل 3000 روز زنداني ( كه بر اساس قانون هر يك روز انفرادي معادل ده روز مي باشد ) و مجموعا شامل بيش از 3700 روز ( یک پنجم ) از 18628 روز عمر ايشان است.
محصول اين جنايات استبدادي در ميان سالي و تطبيق آن با جواني سه سال قبل ايشان :
الف- انهدام شبكه قرنيه چشم، به دليل اصابت ضربات مشت در بند انفرادي 209 و عدم مراقبتهاي پزشكي.
ب- فروپاشي حافظه و بروز علائم تومور مغزي در سوزش پشت سر و تير كشيدن قسمت فوقاني و درد مستمر در بخشهاي چپ و راست كاسه سر.
ج- از كار افتادگي قلب در فعاليتهاي طبيعي و جاري در عدم همكاري صحيح و همه جانبه با دستگاه تنفسي و مشاهده كم كاري در اوقات خواب، حركت، استرس و روان پريشي.
د- امراض ديگري از قبيل پاركينسون، ديابت، فشار خون و بيماريهاي روحي.
***
توضیح : در متن مذکور که از جانب خبرگزاری هرانا منتشر گردیده، آمده است که « مجموعا شامل بیش از 4000 روز ( بيش از يك پنجم ) از 18628 روز عمر ايشان است. » که مطابق ذیل تصحیح گردید :
مجموعا شامل بيش از 3700 روز ( یک پنجم ) از 18628 روز عمر ايشان است.